μηλιανος
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΛΥΜΝΟΣ

Κάλυμνος: “΄Εφυγε” από τη ζωή ο Μιχάλης Μηλιανός σε ηλικία 67 ετών

Κοινοποίηση

Την τελευταία του πνοή, άφησε σήμερα Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, το μεσημέρι, στο Νοσοκομείο Καλύμνου ,όπου είχε εισαχθεί εκτάκτως ,βραδινές ώρες Σαββάτου, ο Μιχάλης Μηλιανός.

Ο Μιχάλης Μηλιανός γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1956. Πατέρας του, ο Χριστόδουλος Μηλιανός από το Φαρμακονήσι και μητέρα του η Γαλατιανή Λάμπου από Κάλυμνο.

Παντρεμένος με την Ιακωβίνα(Μίνα) Μπερκέτη, απόκτησαν 2 εξαιρετικά παιδιά, τον Χριστόδουλο ,επιχειρηματία στην Αθήνα και τη Γαλατιανή , νοσηλεύτρια στην Κω, παντρεμένη με ένα παιδί.

Ο Μιχάλης Μηλιανός, από το έτος 1996, διέμενε μόνιμα στα Αργινώντα Καλύμνου, σε ιδιόκτητη κατοικία.

Ο εκλιπών ήταν υποδειγματικός οικογενειάρχης. Αγαπητός, κοινωνικός, φιλήσυχος, ευγενής, με άποψη σε θέματα κοινωνικού και πολιτικού ενδιαφέροντος, ενώ έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κοινά.

Το kalymnos-news.gr και οι συνεργάτες του εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά και τους λοιπούς συγγενείς του εκλιπόντος.

Η Δημοτική Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” με επικεφαλής το Γιάννη Γαλουζή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Μιχάλη Μηλιανού.

ΠΗΓΗ: aegeanews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Οι τελευταίες “πινελιές” για να ολοκληρωθούν οι εργασίες σε ταρτάν και χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Καλύμνου και να δοθεί προς χρήση.

ΑΕΚ: Η «OPAP Arena» υποψήφια στα βραβεία Prix Versailles για τις αθλητικές εγκαταστάσεις

Τα 47 εκλογικά Τμήματα Δήμου Καλυμνίων (46 Κάλυμνος-1 Ψέριμος) για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.