5942316
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Ένας άστεγος στο νοσοκομείο μετά από φωτιά στις παλιές φυλακές Χανίων

Κοινοποίηση

Φωτιά εκδηλώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής (6/10) στις παλιές φυλακές Χανίων από την οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα ένας άστεγος που είχε βρει καταφύγιο στον συγκεκριμένο χώρο.

Στο κτήριο της οδού Γιαμπουδάκη πολύ συχνά βρίσκουν καταφύγιο άστεγοι και κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς ο 49χρονος άνδρας υπέστη εγκαύματα στην πλάτη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας cretalive.gr.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση. Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα της 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Χανίων, ενώ την κυκλοφορία των οχημάτων ρύθμιζαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Οι φλόγες, ξεπήδησαν από τον χώρο του φυλακίου στο ανατολικό τμήμα του παλαιού σωφρονιστικού καταστήματος. Η φωτιά πολύ γρήγορα τέθηκε υπό έλεγχο, ενώ στον χώρο όπου και εκδηλώθηκε ήταν συσσωρευμένα σκουπίδια και παλιά έπιπλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ξεκινά τη Δευτέρα 24/7 η διανομή τροφίμων -προϊόντων στην Κάλυμνο, στους δικαιούχους του Προγράμματος  Επισιτιστικής  και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ

Την υποψηφιότητα του Σάκη Παπαθωμά (Μπακίρι) ανακοίνωσε η Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του Ιωάννη Γαλουζή.

Προσφορά 6 κάδων απορριμμάτων από Ψεριμιώτισα του εξωτερικού στο ακριτικό νησί.