στα εξω
ΚΑΛΥΜΝΟΣ

Οι αντιαισθητικές “στάσεις λεωφορείων” σε τουριστικές περιοχές της Καλύμνου εν έτει 2023!

Κοινοποίηση

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε αναδείξει το θέμα με  τα αντιαισθητικά και σε πλήρη εγκατάλειψη στέγαστρα από λαμαρίνες, που χρησιμοποιούνται ως στάσεις λεωφορείων,στις πλέον τουριστικές περιοχές της Καλύμνου.

Εικόνες παρακμιακές, δυσφημιστικές που επιτρέπουν στους επισκέπτες του νησιού να τις φωτογραφίζουν και να προβαίνουν σε αρνητικούς σχολιασμούς.

Πρίν 2 χρόνια όταν το kalymnos-news.gr είχε  σχετικό ρεπορτάζ για το θέμα των αντιαισθητικών στεγάστρων-στάσεων στην Κάλυμνο, με παράλληλη παρουσίαση σύγχρονων καλαίσθητων και εξυπηρετικών στάσεων στη γειτονική Κω, δεχθήκαμε επίθεση από στελέχη της Δημοτικής Αρχής για κακόβουλο δημοσίευμα και ότι ήδη είχαν δρομολογήσει το θέμα και σύντομα θα τοποθετούσαν υπερσύγχρονες στάσεις λεωφορείων.

Δύο χρόνια μετά και τέσσερα χρόνια από τότε που βρίσκεται η Δημαρχία Διακομιχάλη στο τιμόνι του Δήμου, η κατάσταση των στάσεων στις τουριστικές περιοχές παραμένει η ίδια. Πλήρης αδιαφορία. Στάσεις διαλυμένες, αντιαισθητικές, τσιμεντένιες βάσεις στάσεων που θυμίζουν ότι στο σημείο υπήρχε πάλαι ποτέ κάποια στάση, πινακίδες καρφωμένες σε στύλους της ΔΕΗ με την ένδειξη στάση λεωφορείου, κόλες χαρτιού κολλημένες σε δένδρα με τα δρομολόγια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μάνος Κόνσολας: 19 νέα σκάφη στο Λιμενικό Σώμα για να αντιμετωπιστεί η παράνομη αλιεία στα ελληνικά χωρικά ύδατα και ενίσχυση με προσωπικό των Λιμεναρχείων Καλύμνου και Λέρου.

Με πολλά ερωτηματικά η αγορά μεταχειρισμένου βυτιοφόρου οχήματος από τη ΔΕΥΑΚ, 10 ημέρες πριν τις εκλογές, με διαδικασίες “fast track”!

Προσωρινή διακοπή ηλεκτροδότησης σε διάφορες περιοχές της Καλύμνου την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023