κενενου 768x577
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΛΥΜΝΟΣ

Οι τελευταίες “πινελιές” για να ολοκληρωθούν οι εργασίες σε ταρτάν και χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Καλύμνου και να δοθεί προς χρήση.

Κοινοποίηση

Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια ,από τον Οκτώβριο 2021, όταν υπογράφηκε η  Προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Καλυμνίων για την κατασκευή του έργου «Ανακατασκευή Χλοοτάπητα και Ταρτάν Δημοτικού Σταδίου Καλύμνου» προϋπολογισμού 455.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α),που χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας και της ανάδειξης του αναδόχου , σε συνδυασμό και με τις υποχρεώσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων περίπου 18 μηνών. Τελικά εγκαταστάθηκε συνεργείο της αναδόχου εταιρείας “ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ” τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 και ξεκίνησαν άμεσα εργασίες αφαίρεσης του παλαιού ταρτάν και του χλοοτάπητα.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ,μέχρι τέλος Μαϊου 2023, θα είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες. Οι εργασίες προχώρησαν με ικανοποιητικούς ρυθμούς αντικαταστάθηκε ο χλοοτάπητας του γηπέδου. Στη συνέχεια αφαιρέθηκε το παλαιό ταρτάν, τοποθετήθηκε το νέο , αλλά στη πορεία διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα και οι εργασίες διακόπηκαν για αρκετό καιρό.

Πριν 10 ημέρες, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023, ξεκίνησαν οι συμπληρωματικές εργασίες ,

Σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 επισκεφτήκαμε το γήπεδο, όπου συναντήσαμε τον επιβλέποντα μηχανικό του έργου Παναγιώτη Κεννενούν που μας ενημέρωσε , ότι ολοκληρώθηκε η νέα επίστρωση στο ταρτάν του στίβου και ξεκίνησε η διαγράμμιση. Επίσης αναμένεται να έλθει συνεργείο προκειμένου να “σφραγίσει” τα πλαϊνά του χλοοτάπητα και το γήπεδο θα είναι έτοιμο να δοθεί προς χρήση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Φαντασμαγορική η αναπαράσταση της “ναυμαχίας του Γέροντα”, στο λιμάνι της  Καλύμνου

Παρουσίαση 4 υποψηφίων από την Παράταξη “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” του Ι.Μαστροκούκου

Π.Ε.Ν.Ε.Ν για πλήρωμα πλοίου “Ν.ΚΑΛΥΜΝΟΣ”: Να μην γίνει καμία απόλυση χωρίς την εξόφληση τους.