μα χωριο 768x397
ΕΛΛΑΔΑ

Πολύς κόσμος στην ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Μαστροκούκου στην Χώρα Καλύμνου.

Κοινοποίηση

Πολύς κόσμος στην προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Παράταξη “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Μαστροκούκου σήμερα Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, στις 7.30 το βράδυ στη Χώρα Καλύμνου.

Η αυλή της Παναγίας κατάμεστη από κόσμο και όλες οι καρέκλες που είχαν τοποθετηθεί γέμισαν .ενώ υπήρξαν και αρκετοί όρθιοι τόσο μέσα στην αυλή, όσο και εκτός.

Τον επικεφαλής της Παράταξης και υποψήφιο Δήμαρχο προλόγισε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος και εκπρόσωπος τύπου Βαλαντούλα Καναβούρη.

Ο Γιάννης Μαστροκούκος ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ   από καρδιάς, για την παρουσία σας. Σας ευχαριστούμε  για τη θερμή υποδοχή σας. Το δυναμικό σας παρόν, στέλνει το νικηφόρο μήνυμα.
Στις 8 Οκτωβρίου , δίνουμε μαζί το παρόν, για το μέλλον της Καλύμνου μας!
Eίμαστε  πρώτοι .Δεν το δείχνουν μόνο οι δημοσκοπήσεις. Το δείχνει η δική σας παρουσία, όπου κι αν εμφανιστήκαμε, σε όλες τις γειτονιές του νησιού μας, και το δείχνει πάνω απ’ όλα η σημερινή σας παρουσία.

Το Χωριό η Κάλυμνος μίλησε Η επόμενη μέρα έχει αρχίσει.
Προχωράμε μαζί για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή.

 Γιατί, η μάχη για την Επόμενη Μέρα ,είναι μάχη συλλογική. Είναι μάχη προοπτικής, είναι μάχη συνέπειας και

Ο δικός μας συνδυασμός,  «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι το καλύτερο πρόσωπο του νησιού  \Έχουμε να προσφέρουμε ιδέες, πρόγραμμα και όρεξη για δουλειά.

Φιλοδοξούμε να προσφέρουμε ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό αθόρυβο και κυρίως απαλλαγμένο από μίση και πάθη δημοτικό πρόγραμμα, για τα πέντε επόμενα χρόνια.

Η Κάλυμνος δεν αντέχει άλλη πολιτική και κοινωνική υποβάθμιση!

Εμείς θέλουμε να φανεί, ότι υπάρχουν οι αστείρευτες και ζωτικές δυνάμεις του Λαού μας.

Οι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, οι επιστημονικές, πνευματικές και επιχειρηματικές δυνάμεις, εντός και εκτός της Καλύμνου, με τις απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητες, όλοι αυτοί, που αποτελούν το καμάρι, την υπερηφάνεια και την ελπίδα μας!

Σ΄ αυτή την προσπάθεια ζητούμε να στρατευτείτε μαζί μας!

Κέντρο της πολιτικής μας σκέψης και δράσης είναι ο άνθρωπος, η κοινωνία μας, η νεολαία μας και ιδιαιτέρως οι πιο ευπαθείς ομάδες της, αυτοί που βιώνουν εντονότερα τις επιπτώσεις της οικονομικής και κοινωνικής  κρίσης.

Φιλοδοξούμε να συμβάλουμε , έτσι ώστε να αποκτήσει η Κάλυμνος μια Δημοτική Αρχή μακράς πνοής, με κύρια χαρακτηριστικά της, οργάνωση, τον προγραμματισμό, την εντιμότητα, την  μεθοδικότητα, την αποτελεσματικότητα, την ειλικρίνεια, τον σεβασμό στον πολίτη, στην  παράδοση, στον πολιτισμό!

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες,
Βασική επιδίωξή μας στον αγώνα μέχρι τις εκλογές είναι η συναίνεση η σύνθεση, ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια.

 Η Κάλυμνος του σήμερα δεν μας αντιπροσωπεύει. Ο προικισμένος τόπος των Καλυμνίων βρίσκεται σε παρακμή. Αυτό μας στενοχωρεί και  πληγώνει όλους μας,  θέλουμε την Κάλυμνο ψηλά, όπως ήταν πάντα στο διάβα των αιώνων.

 Μας αξίζει κάτι καλύτερο, αισιόδοξο, δημιουργικό με κέντρο τον άνθρωπο, την ανάπτυξη και την αξιοπρεπή διαβίωση στον τόπο μας. Και το απαιτούμε.

Παλεύουμε γι’ αυτό που έρχεται και όχι γι’ αυτό που φεύγει.
Γι’ αυτό σήμερα, από αυτόν εδώ τον χώρο, ας στείλουμε ΜΑΖΙ ένα δυνατό νικηφόρο μήνυμα.
Μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή..
Ένα μήνυμα μη αναστρέψιμο.

Μαζί θα προχωρήσουμε στην μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ. Είμαστε όλοι μαζί δεμένοι σαν μια γροθιά σα μια οικογένεια  σε αυτόν τον νικηφόρο αγώνα. Για την ιστορία μας τον πολιτισμό μας για τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στις προτεραιότητες καταθέτοντας και προτάσεις :

-Για την Καθαριότητα που την χαρακτήρισε ως το μεγάλο ασθενή και κατέθεσε προτάσεις αντιμετώπισης σε όλα τα επίπεδα,

-Για τα χαλασμένα λεωφορεία και την αγορά νέων

-Για το κυκλοφοριακό πρόβλημα και την εξασφάλιση πάρκινγ

-Για Παιδικές Χαρές

-Πρόνοια

-Τουρισμό

-Αναπτυξιακά έργα

-Για μείωση συντελεστών ΦΠΑ

Στο τέλος της ομιλία του εστίασε στα θέματα του Χωριού ΑΝΑΦΈΟΡΝΤΑς

ΑΤ Χώρας

 Ανάπλαση σταθμού

Γήπεδο 5χ5

Γυμνάσιο Χώρας

Αξιοποίηση της παράδοσης

Τουριστική επισκεψιμότητα

Εκπαιδευτικά προγράμματα

Καθαριότητα

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του ο Γιάννης Μαστροκούκος ,κάλεσε και παρουσίασε όλους τους υποψηφίους και τις υποψήφιες του συνδυασμού του τονίζοντας “Ενεργοί συμπολίτες, με όρεξη και μεράκι, για δουλειά και δημιουργία, από κάθε ηλικία, φίλο και επάγγελμα. Ίσοι μεταξύ ίσων. Απλοί άνθρωποι, δίπλα σε απλούς ανθρώπους, κάνουμε μαζί την  αρχή, για την νέα εποχή στο δήμο της Καλύμνου. Για επανεκκίνηση της Καλύμνου. Με κοινές αρχές, αξίες και στόχους, κοιτάμε μπροστά και ξεκινάμε έναν όμορφο,  δίκαιο και δυναμικό αγώνα, για την νίκη”.

Την εκδήλωση έκλεισε λέγοντας:

Απόψε το βράδυ, στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα.
Ένα μήνυμα ενότητας. Ένα μήνυμα ευθύνης.
Της ενότητας που απαιτούν οι πολίτες.
Της ευθύνης που αισθανόμαστε να μας βαραίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τα 47 εκλογικά Τμήματα Δήμου Καλυμνίων (46 Κάλυμνος-1 Ψέριμος) για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Καιρός σήμερα: Αλλαγή σκηνικού με τοπικές βροχές και καταιγίδες – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Άγιος Δημήτριος: Άγριο ξύλο σε σχολείο μεταξύ μαθητριών – Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο