kalymnos24.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΛΛΑΔΑΚΑΛΥΜΝΟΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΕΡ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στο  Ντύσελντορφ της Γερμανίας μετέβη η δημοτική σύμβουλος κα Καλλιόπη Κουτούζη Vogelzang για την τουριστική έκθεση “Boats 2024”, που διεξήχθη από 20 έως 28 Ιανουαρίου.

Κοινοποίηση

Η συμμετοχή της στην έκθεση έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και με τη διπλή της ιδιότητα ως Αντιδημάρχου Τουρισμού -Αποδήμων και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου.

Η κυρία Αντιδήμαρχος είχε επαφές με Ελληνικές και ξένες εταιρείες yachting, θαλασσίου τουρισμού, ιστιοπλοΐας , παροχής υπηρεσιών , σκαφών και υπεύθυνων μαρινών.

Προώθησε το λιμάνι της Καλύμνου, ως τόπο ελλιμενισμού, επιβίβασης και αποβίβασης των πληρωμάτων και ενοικιαστών των ιστιοφόρων.

Επίσης ήρθε σε επαφή με φορείς άλλων τουριστικών μαρινών για την ανάπτυξη του λιμανιού της Καλύμνου ως επίσημης και αναγνωρισμένης μαρίνας .

Κλείστηκαν επίσης διάφορες συναντήσεις και επιβεβαιώθηκε η επίσκεψη δύο Regata στο νησί μας .

Στη συνέχεια η κυρία Κουτούζη-Vogelzang μετέβη στη Ρόδο, προσκεκλημένη της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου «Ο Άγιος Σάββας» με την ιδιότητα της ως Αντιδημάρχου αποδήμων.

Παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας, εκπροσωπώντας και τον Δήμαρχο  Καλυμνίων κο Ιω. Μαστροκούκο και τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά της στο σύλλογο,  την εκπροσώπηση του Συλλόγου στην Κάλυμνο καθώς και την εκλογή της ως Αντιδημάρχου.

Από το Γραφείο Δημάρχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ουγγαρία: Πώς το κλείσιμο της ευρωπαϊκής στρόφιγγας χρηματοδότησης από την Κομισιόν οδηγεί σε «πειθάρχηση»

Δελτίο τύπου

Κάλυμνος: Κάηκε το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και δεν το κατάλαβε κανείς