γιαν συνε 768x398 1
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΛΥΜΝΟΣ

Συνέντευξη και παρουσίαση των 10 πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από τον υποψήφιο Δήμαρχο Μανώλη Γιαννικουρή.

Κοινοποίηση

Την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 στις 8.00 το βράδυ, στο Κατάστημα Salparo (πρωην Ξενυχτάδικο) στην κεντρική προβλήτα στο λιμάνι, ο επικεφαλής της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” και υποψήφιος Δήμαρχος Εμμανουήλ Κ. Γιαννικουρής παραχώρησε συνέντευξη τύπου, προς τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο Μανώλης Γιαννικουρής στο πρώτο μέρος της συνέντευξης του, αναφέρθηκε εκτενώς στο ναυάγιο του “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ”, στις μηνύσεις που υποβλήθηκαν σε βάρος του για αναφορές που έκανε στην πρώτη του συνέντευξη, σε μηνύσεις που υπέβαλε ο ίδιος, σε στοιχεία που έχουν περιέλθει σε γνώση του για το ναυάγιο και στην παραπομπή 3 κατηγορουμένων σε δίκη για την υπόθεση ,που όπως είπε θα εκδικαστεί τον Φεβρουάριο 2024.

Στη δεύτερο μέρος, έκανε αναφορά στη Χωματερή , στα νερά της βροχής στον εμπορικό δρόμο και στις λανθασμένες ενέργειες που έγιναν για το ΧΥΤΑ που ποτέ δεν έγινε.

Επίσης μίλησε για την ακίνητη περιουσία του Δήμου Καλυμνίων στην Αθήνα ,που παραμένει αναξιοποίητη και συνέχισε με αναφορά στο έργο του σιντριβανιού.

Κλείνοντας, ανακοίνωσε τα ονοματεπώνυμα των 10 πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του που είναι:

1.Αθανασίου Γεώργιος

2.Τυρίκος Στέλιος

3.Προκομμένου Άννα

4.Μαγριπλής Πήτερ

5.Φραγκονικόλα Ιωάννα

  1. Θεοφανίδου Αναστασία

7.Γιαννικουρής Εμμανουήλ

8.Καμπουράκης Μικές

9.Μακαρούνας Μικές

10.Γλυκοκάλαμου Κατερίνα

Να σημειώσουμε ότι κάθε συνδυασμός που θα κατέλθει στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023,υποχρεούται να έχει κατ’ ελάχιστο 25 υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους και μέγιστο 63 υποψηφίους. Το 40% κατ’ ελάχιστο, θα πρέπει να είναι διαφορετικού φύλου (γυναίκες ή άνδρες)

Δείτε αποσπάσματα από την τοποθέτηση του υποψηφίου Δημάρχου Μανώλη Γιαννικουρή στο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς

kalymnos-news.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο ΠΑΣ Ασκληπιός Κω και στη Σύμη

Αυτόνομη κάθοδος της “Λαϊκής Συσπείρωσης Καλύμνου” με επικεφαλής το Σάκη Χούλη στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου-Την ερχόμενη εβδομάδα η επίσημη ανακοίνωση

Προσωρινή διακοπή ηλεκτροδότησης από Καστέλι μέχρι Εμπορειό την Τρίτη 21/11.