ΙΗΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΛΥΜΝΟΣ

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023 τα εγκαίνια του ανακαινισθέντος Δημοτικού Σχολείου της Ψερίμου.

Κοινοποίηση

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023,στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του ανακαινισθέντος με τη συνεργασία του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού INTERNATIONAL HELLENIC ASSOSIATION (IHA) και του Συλλόγου Πολιτών Ψερίμου και τις χορηγίες ιδιωτών, του Δημοτικού Σχολείου της ακριτικής Ψερίμου.

Στα εγκαίνια αναμένεται να παραστούν ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ  κ.κ. ΠΑΙΣΙΟΣ (ο οποίος θα μεταφέρει και Πατριαρχικό χαιρετισμό της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου) , ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ (Γεώργιος  Χατζημάρκος), ο ΕΠΑΡΧΟΣ Π.Ε. ΚΑΛΥΜΝΟΥ (Εμμανουήλ Μουσελλής), ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ (Δημήτρης Διακομιχάλης), ο  Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Ιωάννης Παππάς, βουλευτές Δωδεκανήσων και πλήθος κόσμου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης (διάρκειας 60 περίπου λεπτών) θα οριστικοποιηθεί σήμερα 30/8 και θα διανέμεται και στους προσκεκλημένους κατά την προσέλευση τους. 
Να σας ενημερώσουμε ότι προγραμματίζεται για την επόμενη Κυριακή 3/9/2023 στις 11 το πρωί ένα ειδικό δρομολόγιο για επίσημους, δημοσιογράφους και προσκεκλημένους από την Κάλυμνο προς Ψέριμο για τα εγκαίνια και επιστροφή από Ψέριμο προς Κάλυμνο στις 1.30 το μεσημέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2023: Ο Στέφανος Κασσελάκης θα τρέξει στη μικρή διαδρομή των 5 χλμ

Προφυλακίστηκε για τη μεταφορά 17 μεταναστών στην Κω

Μερομήνια 2023 – 2024: Έρχεται τσουχτερό κρύο και χιονοπτώσεις